Shakila Banu Studies on lycopene extraction and its availability in tomato products

13.12.2017 alex2333

Shakila Banu Studies on lycopene extraction and its availability in tomato products

скачать

Therefore most of the research on lycopene focus on tomato and tomato products. Lycopene is a natural pigment that imparts red color to tomato, guava, watermelon, and pink grapefruit. Lycopene acts by various mechanisms to protect body cells against oxidative damage, and thus, lycopene may play a preventive role in different kinds of chronic cancers and cardiovascular diseases. The present study is to estimate the lycopene content from the fresh tomato fruit and processed tomato products .It is aimed at the comparison of lycopene content before and after processing of the tomatoes. Tomatoes (especially deep-red fresh tomato fruits) and tomato products are considered the most important source of lycopene in many human diets .

Подобные файлы

Г. П. Шалаева Занимательная математика

Карре Дж. Особо опасен

DE SCHEPPER, PETER MIND-STRETCHING SUDOKU

Томас Стэнли Хватит вести себя как богач. Начни жить как настоящий миллионер

Ошо Любовь, свобода, одиночество. Новый взгляд на отношения

Опубликовано в рубрике Интересное
Вы можете оставить комментарий, или trackback на Ваш сайт.

2 комментариев к записи “Shakila Banu Studies on lycopene extraction and its availability in tomato products”

  1. andy1531988:

    отличный сайт качает быстро

  2. atina5bpnes:

    Блог сделан очень профессионально, и легко читается. То, что мне нужно. И многим другим.

Все права защищены. © www.raduga-vvk.ru - Улыбка